Workshop på LAB24

Ledelse, der skaber trivsel i yderste led

Hvordan sikrer man trivsel, tryghed og arbejdsfællesskab, når medarbejderne i stort omfang er selvledende, arbejder på distancen og den fysiske kontakt er begrænset?

Det er temaet for en workshop, som Hammer&Hollænder holder til oktober på Arbejdsmiljørådgivernes store, årlige konference, LAB24.

Workshoppen tager afsæt i anvendte teorier og praktiske erfaringer fra projektet ”Menneskelig indsats – trivsel i alle led”, som Hammer&Hollænder gennemfører i samarbejde med virksomheden Leute og med støtte fra Velliv Foreningen.

Formålet med projektet er at udvikle og styrke arbejdsfællesskabet og kontakten mellem ledere, koordinatorer og medarbejdere i Leute. Det kan du læse mere om her (https://www.hammerhollaender.dk/trivsel-i-alle-led/).

På LAB24 skal vi bl.a. arbejde med:

  • Strukturer, der hæmmer eller fremmer nærvær og kontakt på distancen.
  • Kontaktformer, der forebygger og mindsker pres og utryghed.
  • Støtte og kontakt til dem, der bedriver ledelse på distancen.

Ud over en række bud på strukturer, der giver nærvær og kontakt på distancen, går du fra workshoppen med en model, der kan hjælpe dig og dine kollegaer med at understøtte autonomi, samhørighed, kompetence og mening. Desuden får du to værktøjer, der kan styrke dialogen på arbejdspladsen.

Konferencen finder sted d. 7. – 8. oktober 2024 i Nyborg, og programmet indeholder en perlerække af keynotes, talks og workshops inden for ledelse, arbejdsliv og bæredygtighed.

Tilmeld dig konferencen og vores workshop her

Gennem rådgivning, facilitering og udviklingstiltag hjælper vi med at skabe bæredygtige resultater i jeres organisation.

Vi kommer med mange års ledelses- og konsulenterfaring og har et skarpt blik for de menneskelige og opgavemæssige bundlinjer.

Vi tror på håb, humor og mennesket først og sidst.

Kontakt

Mail:
info@hammerhollaender.dk

Telefon nr:
+45 29694899

+45 51906623

CVR-nummer:
37992259

Verified by MonsterInsights