Mental sundhedsuge

Søg 10.000 kr. til event om det sunde arbejdsliv

Nu kan din organisation eller dit team søge Velliv Foreningen om støtte til aktiviteter, events og projekter, der sætter gang i samtalen om den mentale sundhed på jobbet. 

Anledningen er Danmarks Mentale Sundhedsdag i uge 41, og der er netop blevet åbnet for ansøgninger.

Alle arbejdspladser kan søge: Private og offentlige, små og store samt forskellige afdelinger og områder i store organisationer. Forudsætningen for at få del i pengene er, at arrangementet foregår i uge 41, og at det skaber samtale og læring om mental sundhed i arbejdslivet. 

Sådan zoomer vi ind på jeres arbejdsglæde

Hammer&Hollænder er blandt udbyderne af arrangementer i uge 41. Vi er klar med inspirerende oplæg, engagerende workshops og en faglig værktøjskasse med konkrete råd og redskaber, der zoomer ind på arbejdsglæde og trivsel. Fx:

  • En highfive til samarbejdet: Hvad giver næring til jeres trivsel og engagement hver for sig og sammen? Vi faciliterer en workshop om emnet.
  • Hønen eller ægget: Er det faglige samarbejde vigtigere for kollegaskabet end de sociale aktiviteter? Hvad er det rette mix? Korte oplæg med den nyeste viden danner afsæt for samtaler og øvelser.
  • Værdier på værksted: Hvordan hænger arbejdspladsens værdier sammen med hverdagens rutiner, redskaber og relationer? Vi arbejder med, hvordan I aktivt kan bruge værdierne til at understøtte jeres fælles styrker og ambitioner. 
  • Indflydelse og mental trivsel går hånd-i-hånd: Hvordan er sammenhængen mellem oplevelser af indflydelse, trivsel og mental balance på arbejdspladsen? Vi arbejder med hvad der har betydning for jer hver især, og hvad I kan gøre som arbejdsfællesskab.

 

I arbejdet med mental sundhed og psykisk arbejdsmiljø er vi i Hammer&Hollænder optaget af at give jer noget, I konkret kan bruge og arbejde videre med, når vi er taget hjem. 

Samtidig skal der være tid til at trække vejret og grine sammen undervejs.

Se alle vores Uge 41-tilbud på Vellivs hjemmeside

En uforpligtende forhåndsaftale

Hvis I vælger Hammer&Hollænder som samarbejdspartner på jeres mentale sundhedsdag, indgår vi en forhåndsaftale, som I først skal bekræfte endeligt, når I har ved, om I får støtte fra Velliv. I binder jer altså ikke til noget, før pengene er i hus. 

I forbindelse med ansøgningen hjælper vi selvfølgelig med at afklare og beskrive den aktivitet, I gerne vil afholde. 

Ansøgningsfristen er 1. juni 2023. 

Skal vi drøfte mulighederne?

Hvis I har brug for at vende, hvilke emner eller aktiviteter der kunne være relevante for jer i forhold til arbejdsglæde og trivsel, er vi altid klar til en uforpligtende samtale. 

Mette Hammer
29 69 48 99
mette@hammerhollaender.dk

Mira Hollænder
51 90 66 23
mira@hammerhollaender.dk

Ofte stillede spørgsmål:

I kan søge optil 10.000 kr.

I skal ansøge Vellivs foreningen inden 1. juni

JA – I skal bare ringe eller skrive, så finder vi ud af at hjælpe jer med ansøgningen

Om Danmarks Mentale Sundhedsdag

Velliv Foreningen står bag Danmarks Mentale Sundhedsdag, der er blevet afholdt siden 2019. Målet er at give virksomheder og organisationer mulighed for at åbne for samtaler om mental sundhed i arbejdslivet. Det handler om at fjerne tabuet ved dårlig mental sundhed i arbejdslivet, og samtale er det første skridt i den retning.

www.danmarksmentalesundhedsdag.dk

Kontakt

Mail:
info@hammerhollaender.dk

Telefon nr:
+45 29694899

+45 51906623