Søg 10.000 kr. til det sunde arbejdsliv

Hvert år kan din arbejdsplads søge Velliv Foreningen om støtte til aktiviteter, events og projekter, der sætter gang i samtalen om den mentale sundhed på jobbet. 

Anledningen er Danmarks Mentale Sundhedsdag i uge 41, og der er åbnet for ansøgninger i perioden 2. april – 1. juni 2024.

Alle arbejdspladser kan søge: Private og offentlige, små og store samt forskellige afdelinger, teams og områder i store organisationer. Forudsætningen for at få del i pengene er, at arrangementet foregår i uge 41, og at det skaber samtale og læring om mental sundhed i arbejdslivet. 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvis du gerne vil mindes om deadlines og have inspiration til mulige aktiviteter.

Vi kan fx tilbyde:

En highfive til samarbejdet: Hvad giver næring til jeres trivsel og engagement hver for sig og sammen? Vi faciliterer en workshop om emnet.

Hønen eller ægget: Er det faglige samarbejde vigtigere for kollegaskabet end de sociale aktiviteter? Hvad er det rette mix? Korte oplæg med den nyeste viden danner afsæt for samtaler og øvelser.

Værdier på værksted: Hvordan hænger arbejdspladsens værdier sammen med hverdagens rutiner, redskaber og relationer? Vi arbejder med, hvordan I aktivt kan bruge værdierne til at understøtte jeres fælles styrker og ambitioner. 

Selvbestemmelse og menneskelig trivsel: En faciliteret 3-timers workshop, hvor I kommer under huden på sammenhængene i oplevelsen af selvbestemmelse og mental trivsel på arbejdspladsen.

Psykologisk tryghed og godt kollegaskab: En faciliteret 3 timers workshop, hvor vi gennem oplæg, dialog og små øvelser kobler viden om psykologisk tryghed til det gode kollegaskab på jeres arbejdsplads.

Læs mere https://www.hammerhollaender.dk/mentalesundhedsuge/

Gennem rådgivning, facilitering og udviklingstiltag hjælper vi med at skabe bæredygtige resultater i jeres organisation.

Vi kommer med mange års ledelses- og konsulenterfaring og har et skarpt blik for de menneskelige og opgavemæssige bundlinjer.

Vi tror på håb, humor og mennesket først og sidst.

Kontakt

Mail:
info@hammerhollaender.dk

Telefon nr:
+45 29694899

+45 51906623

CVR-nummer:
37992259

Verified by MonsterInsights