Ledelse – sådan lykkes vi sammen

Parkvænget et socialpsykiatrisk botilbud

Der bor 58 beboere, der har behov for kompenserende indsatser i hverdagen. Gennem de seneste år har Parkvængets ca. 65 medarbejdere og 8 ledere arbejdet målrettet med at udvikle kompetencer, fælles systematikker og mødestrukturer, som understøtter det faglige samarbejde om og med beboerne.

Udfordringen

I hverdagen er vi hver især optaget af at lykkes med vores egne opgaver og enheder. Vi har brug for at udvikle vores ledelsessamspil og få redskaber til at tale om både det der virker og om dét, der er brug for at gøre bedre eller på andre måder.” Siger Lena Haaning forstander på Parkvænget

Resultatet

“Vi har fået konkrete erfaringer og redskaber til, hvordan vi kan bruge hinanden i ledergruppen. Ved afslutningen af den sidste temadag havde jeg en klar oplevelse af, at noget vigtigt er faldet på plads. Vi har fået skabt en nærhed, der giver os adgang til at gå hinanden på klingen og til at dele vigtige spørgsmål og opgaver, der skal håndteres fx i samtaler med medarbejderne og i måden vi  støtter hinanden i kommunikationen om den kultur og professionelle arbejdstilgang, vi ønsker på Parkvænget”, sammenfatter Lena Haaning

Løsningen

Ledergruppen mødtes til hhv. en halv og en hel temadag, hvor omdrejningspunktet var at etablere ledergruppen som et egentligt arbejdsfællesskab og at få talt om ambitioner og forventninger til det videre arbejde med at styrke samarbejds- og ledelseskulturen på Parkvænget. Konkrete nedslag kom til at handle om, hvordan feedback kan bruges som redskab i forskellige typer af samtaler mellem leder-medarbejder og som redskab til kollegial sparring og faglig udvikling. 

Se programmer for de to temadage med ledergruppen 

VIL DU VIDE MERE?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for konsulentbistand, rådgivning mere information.

Mette Hammer: 29 69 48 99
Mira Hollænder: 51 90 66 23
mail: info@hammerhollaender.dk

Seneste blog opslag
  • All Post
  • Events
  • Ikke kategoriseret
  • Inspiration
  • News
  • Samtaler
  • Viden & værktøjer
Load More

End of Content.

Gennem rådgivning, facilitering og udviklingstiltag hjælper vi med at skabe bæredygtige resultater i jeres organisation.

Vi kommer med mange års ledelses- og konsulenterfaring og har et skarpt blik for de menneskelige og opgavemæssige bundlinjer.

Vi tror på håb, humor og mennesket først og sidst.

Kontakt

Mail:
info@hammerhollaender.dk

Telefon nr:
+45 29694899

+45 51906623

CVR-nummer:
37992259

Verified by MonsterInsights