Arbejdsglæde

At være sammen med andre der brænder for det gode psykiske arbejdsmiljø gør mig arbejdsglad fra top til tå 😅 🌟
Og når så beskrivelsen af, hvad vi har gang i sammen med #Leute lyder sådan i deres interne nyhedsbrev til medarbejderne, så bliver det ikke meget bedre:

– “Jeg har denne uge brugt et par dage på kontoret sammen med Mette og Mira, som er konsulenter fra virksomheden Hammer & Hollænder. De hjælper os i processen med at søge puljemidler fra Velliv – og det er ikke noget man sådan bare lige gør. I hvert fald ikke i selskab med Mette og Mira. De er KNIV-skarpe og gode til at sætte luppen på det, der er vigtigt og at konkretisere det til en plan for projektet, som vi tydeligt kan formulere og indsende som ansøgning”

Tak Marie Have for ordene 😌

Mira og jeg vil gøre vores bedste for at bidrage til jeres ambition om, at:
🔆 Ingen ansatte i #LEUTE skal opleve at være alene om at håndtere dilemmaer i forhold til selvledelse, at kunne slå til fagligt eller opleve følelsesmæssige krav i arbejdet.
Det er et vigtigt og godt projekt, der er ved at blive lagt skinnerne til 🙌

#arbejdslyst #psykiskarbejdsmiljø #energi #godtarbejdsfællesskab

Gennem rådgivning, facilitering og udviklingstiltag hjælper vi med at skabe bæredygtige resultater i jeres organisation.

Vi kommer med mange års ledelses- og konsulenterfaring og har et skarpt blik for de menneskelige og opgavemæssige bundlinjer.

Vi tror på håb, humor og mennesket først og sidst.

Kontakt

Mail:
info@hammerhollaender.dk

Telefon nr:
+45 29694899

+45 51906623

CVR-nummer:
37992259

Verified by MonsterInsights