Psykisk arbejdsmiljø

Vi har fået fulgt op på trivselsmålingen og har nu en handleplan for at løse de problematikker, der har været i samarbejdet. På møderne fik I omsat det, der blev sagt mellem linjerne af personalet, til temaer og overskrifter som kunne bruges til at gå et spadeskik dybere. Det har givet nogle nye vaner og redskaber til at tale om det, der er svært. Arbejdet skal fortsætte, og vi er godt på vej.

Vi har både fået konkrete redskaber og er nået et vigtigt stykke i at opbygge en stærk feedbackkultur, der gør os bedre sammen i det daglige som kolleger og skarpe på børnenes læring. Kort sagt: Vi hjælper hinanden med at blive bedre – hver dag.

Forhandlingsgruppen har fået et godt fundament for de kommende forhandlinger, og vi har taget hul på at etablere et fælles professionsideal i en Greve kontekst. Den veltilrettelagte temadag gjorde at vi fik taget vigtige snakke med hinanden om, hvordan arbejdstiden tilrettelægges, og om hvilke forhold vi sammen skal tage ansvar for i arbejdet med kerneopgaven.
Arbejdsmiljørådgivning der giver struktur og retning på dialogen om det psykiske arbejdsmiljø
- Lav en handleplan der lever op til Arbejdstilsynets krav
- Brug samarbejdsorganisation og gør MED til et aktiv
- Få praktiske greb og gode løsninger på det, der presser, generer og bøvler i hverdagen
- Kom videre i dit ledelsesarbejde med det psykiske arbejdsmiljø.
Vi sætter en ære i at komme før Arbejdstilsynet. I samarbejdet med jer trækker vi på mange års praktisk erfaring med fx:
- At sætte trivsel og arbejdslyst på dagsordenen og tage de nødvendige samtaler om det, der presser.
- Bistand til ledere og ledergrupper der skal gennemføre og følge op på APV, trivselsmålinger og lederevalueringer.
- Arbejde med social kapital som redskab til at skabe arbejdsro, arbejdslyst og engagement