Planlægningsmood

Ugen har i høj grad været i planlægningens- og strategiernes tegn i Hammer&Hollænder. Vi er ved at lægge sidste hånd på tilbudspakker for de ydelser vi tilbyder indenfor: Samarbejder i lederteam, medarbejderteam og strategiseminarer.

På strategisiden for formidling af viden og resultater fra vores egen virksomhed har vi bl.a. nye pod-cast i støbeskeen, hvor aktuelle opgaver vil være temaet.

Tirsdag var vi på besøg i Greve for at høre nærmere om sidste fase af deres skolesammenlægning, der trådte i kraft denne sommer. Vi har begge været dybt involveret i arbejdet med skolesammenlægning, så det var interessant at tale om erfaringerne, processerne og ikke mindst resultaterne af det arbejde, der er gjort for den bedst mulige overgang og start på de nye skoler. Vi blev særligt glade for at høre, at alle medarbejdere fra skolen der nu er lukket, er blevet i deres stillinger helt frem til lukningen, og nu er flyttet med børnene på deres nye skoler.

Sidst men ikke mindst har ugen også budt på møder om kommende opgaver. Som altid giver de masser af energi, arbejdsglæde og forventning til de kommende samarbejder, vi bliver del af.

Læs mere om vores mindset her.