Min gode arbejdsuge

Her kommer et HIGH FIVE TIL MIN GODE ARBEJDSUGE

“Giv samarbejdet en high-five” er et redskab vi ofte bruger som element i møder og temadage. Formålet er få sat ord og konkrete eksempler på, hvad der gør arbejdsdagene og samarbejdet godt – eller det modsatte.

Så her kommer et HIGH FIVE:

  • TOMMELFINGER – MIT AFTRYK: I denne uge har vores arbejde i Hammer&Hollænder især bidraget til at Baltorpskolen har fået taget nogle vigtige skridt i arbejdet med at finde en stærk profil for skolen.
  • PEGEFINGER – MIN OPMÆRKSOMHED: At holde en god fremdrift, nå deadlines og skabe en ramme for at alle fra elever, forældre, forvaltning og skolens ledere og medarbejdere kan deltage i profilarbejdet med lydhørhed for hinandens ønsker, bekymringer mv.
  • LANGEFINGER – MIT BØVL: Efter corona er der gang i arbejdet med at skabe nye kontakter om mulige opgaver Vi har stor respekt for travlhed og nej tak er også et godt og respektfuldt svar.
  • RINGEFINGER – MIN TROSKABSED: Mødet med Rikke Søborg fra vores Advisory Board. Tak fordi du holder os til ilden i vores marketingarbejde 
  • LILLEFINGER – MIT NINJA-TRICK: Når  tanker og ideer går i selvsving under foreberedelsen af en opgave hjælper det os at ta’ en pause og få en andens øjne på.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne i dialog med os, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

info@hammerhollaender.dk

Mette Hammer: 29694899

Mira Hollænder: 51906623